نمایشگر دسته ای مطالب

چهارمین جلسه شورای سواد آموزی شهرستان تشکیل شد
چهارمین جلسه شورای سواد آموزی شهرستان تشکیل شد
چهارمین جلسه شورای سواد آموزی شهرستان بافق با حضور امام جمعه معزز و فرماندار محترم و معاونت محترم سواد آموزی استان و مدیر محترم آموزش و پرورش و اعضا شورای ستاد پشتیبانی سواد آموزی در روز یکشنبه 1395/12/15 در تالار فرهنگیان تشکیل شد.
ابتدا آقای رنجبر ضمن خیرمقدم، گزارشی از عملکرد سال 1395 سوادآموزی بیان نمودند سپس امام جمعه معزز در مورد اهمیت سواد و اینکه تا قرن نهم طلایه دار علم و دانش کشورهای اسلامی بودند بویژه ایرانیان و امروز کشور ما نیاز به تحول در زمینه سواد دارد سخنانی ایراد نمودند.
در ادامه فرماندار محترم مطالبی را درمورد به صفر رساندن بیسوادی در شهرستان و میزان سواد و بررسی آن مخصوصا مهاجرین بیان نمودند.
در ادامه آقای امین الرعایا معاون محترم سوادآموزی استان در مورد به صفر رسیدن اولیای بیسواد شهرستان و رتبه سوم شهرستان بافق در این زمینه و اینکه سواد آموزان در دوره انتقال علاوه بر سوادآموزی با آموزش کامپیوتر آشنا میشوند صحبت نمودند.