نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

مدیر آموزش و پرورش شهرستان : سند تحول بنیادین قطب نمای حرکت آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید

مدیر آموزش و پرورش شهرستان : سند تحول بنیادین قطب نمای حرکت آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید



به گزارش  روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان بافق ؛ همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، آیین زنگ مهر و ایثار با حضور فرماندار شهرستان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، مدیر و معاونین آموزش و پرورش  ، جانشین فرمانده نیروی انتظامی شهرستان، خانواده معزز شهدا و جمعی از مسئولان ادارات بافق در آموزشگاه آیت الله شیخ محمدتقی بافقی برگزار شد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بافق ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و گرامیداشت هفته دفاع مقدس خاطر نشان کرد: بهار تعلیم و تربیت شهرستان با برپایی ۳۸۰ کلاس درس در مدارس دولتی ، ۱۱۰ کلاس درس در مدارس غیردولتی و پیش دبستانی و با حضور نزدیک به ۱۳۰۰۰ دانش آموز در ۶۸ مرکز آموزشی آغاز شده است.

 میرجعفری دفاع مقدس را حاصل تعلیم و تربیت صحیح و آموزه ها و باور جمعی مردم ایران دانست و عنوان کرد : تقارن ایام ایثار و مقاومت مردم ایران با بازگشایی مدارس را می توان فرصتی جهت یاد آوری درس شهامت،شجاعت و صیانت از ارزش‌های انقلاب و اسلام دانست.
میرجعفری  رصد برنامه های آموزشی و پرورشی طبق سند تحول بنیادین  را قطب نمای حرکت آموزش و پرورش عنوان و افزود : آموزش و تشکیل کلاسهای مهارتی جهت توانمند سازی مجموعه، واجرای سند تحول بنیادین بصورت عملی در مدارس ازجمله برنامه‌های سال تحصیلی جدید میباشد.
مدیر دستگاه تعلیم و تربیت شهرستان بافق در ادامه ، تربیت نیروی انسانی درامرمدیریت وکارهای اجرایی ، برنامه‌ریزی درسی و تقویم اجرایی مسائل آموزشی ،تکمیل زیرساخت‌های کنکور،  آموزش مفاهیم و مباحث اخلاقی بر اساس نهج‌البلاغه را از جمله برنامه های آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید یاد کرد.

فرماندار بافق نیز ضمن تبریک آغازسال تحصیلی جدید و گرامیداشت یاد و خاطره 68 شهید دانش آموز شهرستان بافق اظهار داشت : در ادبیات توسعه ، مهمترین عنصرپیشرفت را سرمایه انسانی می دانند که رکن اساسی این سرمایه انسانی دانش آموزان هستند.

وی  به متفاوت بودن سال تحصیلی جدید نسبت به دوسال گذشته اشاره و افزود : در دو سال اخیر تدریس دانش آموزان به صورت مجازی صورت گرفت که خود آسیب های جدی در حوزه اجتماعی و فرهنگی داشت .مهم ترین آسیب وابستگی شدید دانش آموزان به فضای مجازی و  به بهانه آموزش و تحصیل بود که کنترل آن از دست معلمین و والدین خارج بود لذا باید اهتمام جدی داشته باشیم که این وابستگی را قطع و صرفا به حداقل نیازهایی که به واسطه آموزش است رسانده شود .

محمدعلی صمیمی با اشاره به هدف گذاری مقام معظم رهبری با عنوان تمدن نوین اسلامی خاطرنشان کرد : درسال جدید می توانیم در برنامه ها تغییراتی را ایجاد کنیم و اگر اشکالاتی وجود داشته است به واسطه یک ریل گذاری جدید در حوزه تربیتی و فرهنگی، جایگاه آموزش و پرورش که بعضا مورد غفلت قرار گرفته بود، بازگردانده شود. لذا انتظار می رود در آموزش و پرورش مخصوصا معلمین نگاه رسالت گونه ای به این وظیفه محوله داشته باشند.

وی به اجرای طرح رتبه بندی معلمان از طرف دولت سیزدهم اشاره کرد و بیان داشت: در شهرستان بافق با توجه به وجود شرکت ها و معادن، تفاوت حقوقی چشمگیری در بدنه آموزش و پرورش مشاهده می شود که گلایه مندی های بحقی از سوی معلمان وجود دارد که امیدواریم با اجرای طرح رتبه بندی معلمان به کاهش این تفاوت کمک کند.

فرماندار بافق در پایان خاطرنشان کرد: در شهرستان بافق در راستای جهت گذاری نظام جمهوری اسلامی با توجه به مقتضیات، چند طرح فرهنگی با محوریت امام جمعه تدوین و در حال اجرا می باشد که مستلزم همکاری و مشارکت همه فرهنگیان در این نظام فرهنگی و اجتماعی شهرستان می باشد.

اجرای سرود گروه شهید رایگان ، ورزش زورخانه ، ورزش تیر و کمان ، روایت دفاع مقدس و اهدا لوازم ورزشی به صورت نمادین به تعدادی از مدارس  از جمله برنامه های این مراسم بود .