نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

دیدار مدیر آموزش و پرورش با امام جمعه شهرستان به مناسبت آغاز سال نو

دیدار مدیر آموزش و پرورش با امام جمعه شهرستان به مناسبت آغاز سال نو



به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان ؛ صبح امروز مدیر آموزش و پرورش شهرستان به اتفاق معاونین و کارشناس روابط عمومی  با حضور در نهاد امام جمعه شهرستان آغاز سال نو و حلول ماه مبارک رمضان را به "حجت الاسلام سعادت فر " امام جمعه شهرستان تبریک گفت.

امام جمعه شهرستان "حجت الاسلام سعادت فر " ضمن تبریک سال نو به بیان نکاتی در رابطه با اهمیت  نقش دستگاه تعلیم و تربیت پرداخت و افزود : با بازدید از مجتمع های  آموزشی موفق کشور درزمینه آموزش مفاهیم قرآن می توان الگوهای مناسبی در مسیر تحقق اهداف نظام اموزش و پرورش یافت.

"سید جواد میرجعفری" مدیر آموزش و پرورش نیزضمن تبریک سال جدید  با تشریح وضعیت فضای فیزیکی مراکز آموزشی شهرستان  افزود: برای داشتن وضعیت مطلوب فضای آموزشی در شهرستان به همت و مساعدت  بیشتری از دستگاه های بافق نیاز است که امیدواریم در سال جدید شاهد همکاری های بیشتری باشیم .

در ادامه میرجعفری به کمبود نیروی انسانی و وضعیت بحرانی آموزش و پرورش در سال تحصیلی پیش رو پرداخت و اظهار داشت:علیرغم تمام گزارش های ارسالی به مراجع بالاتر هنوز اقدام مثبت اثرگذاری در رابطه با تامین نیروی انسانی نشده و منتظرهمانگی وقت ملاقات با "ستاری فر"معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش توسط نماینده محترم مردم شهرستان در مجلس هستیم .

در پایان "کرمی" معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت و "قاسمی" معاون آموزشی اموزش و پرورش گزارشی از کمبودها و اقدامات انجام گرفته در حوزه خود ارائه دادند.