نمایشگر دسته ای مطالب

حضور فرماندار و مدیر آموزش و پرورش شهرستان در مدارس روستایی
حضور فرماندار و مدیر آموزش و پرورش شهرستان در مدارس روستایی
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان بافق ؛ محمدعلی صمیمی فرماندار و سید جواد میرجعفری مدیر آموزش وپرورش شهرستان بافق از فضا و امکانات آموزشی در مدارس روستایی این شهرستان بازدید بعمل آوردند.
میرجعفری مدیر آموزش و پروش ضمن اهدا بسته های کتاب داستان به این دو آموزشگاه تصریح کرد : در راستای عدالت آموزشی به دنبال آن هستیم که بتوانیم امکانات و شرایط لازم و مناسب جهت تحصیل دانش آموزان روستایی را مانند دانش آموزان شهری فراهم نماییم .
وی استفاده از ظرفیت دهیاری و شورای روستا را در پیشبرد امور مدرسه مهم دانست و افزود : ان شالله در سال تحصیلی جاری با توجه به دید مثبت رئیس شورای آموزش و پرورش شاهد تحول عظیمی در فضا و امکانات آموزشی این دو آموزشگاه خواهیم بود.
افتتاح دبستان آزادی روستای شیطور ، نشست و صحبت راجع به مسائل و مشکلات مدارس این دو روستا با اولیا و اعضای شورا، حضور در جشنواره غذایی سالم و محلی روستای بساب ، اهدا کتاب داستان به آموزشگاه و بسته های لوازم التحریر به دانش آموزان از جمله برنامه های این سفر یک روزه بود .