نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

برگزاری جشن نیکوکاری مجازی از طریق نرم افزار شاد

برگزاری جشن نیکوکاری مجازی از طریق نرم افزار شاد



به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش بافق؛ نشست هماهنگی برگزاری جشن نیکوکاری با حضور رییس و مسئول امور دانش آموزی کمیته امداد امام خمینی (ره) ، مدیر آموزش و پرورش ، معاون پرورشی فرهنگی , معاون مالی و پشتیبانی و کارشناس روابط عمومی آموزش وپرورش شهرستان در محل دفتر مدیر آموزش و پرورش با محوریت برگزاری جشن نیکوکاری و مساعدت 350 دانش آموز تحت حمایت کمیته امداد برگزار گردید .

در ابتدا طلایی مبارکه رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به برگزاری جشن نیکوکاری در سنوات گذشته خاطر نشان کرد: هرساله جشن نیکوکاری با هدف ایجاد فرهنگ احسان و نیکوکاری  و زمینه سازی جهت کمک به دانش آموزان نیازمند در آستانه سال نو در مدارس نیز به صورت حضوری اجرا می شده است اما با توجه به شرایط کرونایی کشور و عدم حضور دانش آموزان این جشن را نیز باید به صورت مجازی برگزار نماییم .

وی افزود : تعداد دانش آموزان دانش آموز تحت پوشش کمیته در سال گذشته 150 نفر بوده است که با توجه به شرایط کرونا و تعطیلی موقتی بسیاری از مشاغل این تعداد به 350 دانش آموز افزایش یافته است .

 مدیر آموزش و پرورش نیز در ادامه شبکه دانش آموزی شاد را ابزاری بسیار خوب در ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری در بین خانواده ها دانست و افزود : آموزش و پرورش شهرستان بافق آمادگی خود را در راستای تبلیغ  و ترویج این فرهنگ زیبا اعلام میکند و امیدوار هستیم شاهد اقدامات بسیار خوبی ازطرف مردم فهیم شهرستان همچون سال های گذشته باشیم .

نواختن زنگ نیکوکاری به صورت مجازی در شبکه ی شاد، اطلاع رسانی از طریق نرم افزار شاد به مدیران و معلمان مدارس و همچنین والدین جهت کمک های نقدی و غیرنقدی ، برگزاری مسابقه نقاشی با محوریت انفاق و نیکوکاری از جمله مصوبات این نشست بود.

  گفتنی است ؛ هفته احسان و نیکوکاری با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و آموزش و پرورش از 9 اسفند ماه آغاز و تا 15 اسفندماه  از طریق شبکه دانش آموزی شاد اجرا و در این مدت به هر میزانی که از طریق مدارس، کمک جمع آوری شود با همکاری مدیران مدارس در بین دانش آموزان نیازمند همان مدارس توزیع می شود .