نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

برگزاری المپیاد ورزشی درون مدرسه ای در آموزشگاه شاهد غدیر

برگزاری المپیاد ورزشی درون مدرسه ای در آموزشگاه شاهد غدیر



همزمان با هفته تربیت بدنی ، المپیاد ورزشی درون مدرسه ای در دبستان پسرانه شاهد غدیر برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش ؛ صبح امروز همزمان با هفته تربیت بدنی ، المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای با هدف شناسایی استعدادهای ورزشی دانش‌آموزان و ارتقای مهارت ورزشی در بین آنان ، با حضور جمعی از مسئولین شهرستان و اولیاء دانش آموزان در آموزشگاه پسرانه شاهد غدیر برگزار شد.

قاسم زاده مدیر آموزش و پرورش در این مراسم ضمن تأکید بر اهداف برگزاری المپیاد ورزشی در سطح مدارس شهرستان گفت : ورزش به عنوان بستری مناسب برای تخلیه انرژی و هیجانات جوانی و باعث بالارفتن سطح اعتماد به نفس می‌شود که این امر در پرورش رشد فکری و بالندگی دانش‌آموزان حائز اهمیت است.

وی در ادامه افزود: ترویج فرهنگ ورزش عمومی و گرایش افراد جامعه به سمت ورزش باید از مدارس و سنین جوانی و نوجوانی آغاز شود که یقینا برگزاری چنین المپیادهایی می‌تواند زمینه این مهم را فراهم کند.

در این مراسم حرکات ورزشی ( زورخانه ای ، رزمی ،  حلقه زنی ، ژیمناستیک و ... )  و مسابقات طناب کشی ، لیوان چینی و فوتبال توسط دانش آموزان به اجرا درآمد .