نمایشگر دسته ای مطالب

بازدید مدیر آموزش و پرورش بافق از مدارس نیاز به تعمیر و بازسازی
بازدید مدیر آموزش و پرورش بافق از مدارس نیاز به تعمیر و بازسازی
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان بافق؛ صبح امروز مدیر آموزش و پرورش به اتفاق معاون توسعه مالی و پشتیبانی و کارشناس حقوقی این سازمان از چندین آموزشگاه که در سال تحصیلی پیش رو نیاز به تعمیر و بازسازی دارند ، بازدید به عمل آورد .
محمد رضا قاسم زاده بافقی ضمن بازدید از سه آموزشگاه آیت الله مدرس، آیت اللله طالقانی، شهید دهستانی و نیز مجتمع آموزشی رفاهی فرهنگیان به اهداف راهبردی این طرح مهم اشاره کرد و گفت : در راستای اجرای پروژه ی مهر تعمیرات برخی از فضاهای آموزش و پرورش در دستور کار قرار دارد و امیدواریم قبل از شروع سال تحصیلی جدید شاهد اتمام آن باشیم.
وی همچنین از روند 3 پروژه ی آموزشی در حال ساخت نیز بازدید نمود.
طالعی کارشناس حقوقی نیز در حاشیه این بازدید به بررسی گوشه ای از مسائل و مشکلات مدیران مدارس در زمینه ی دریافت کارنامه ی پیشرفت تحصیلی پرداخت.